Myrsky runtelee Ranskan Rivieraa – ainakin 13 kuollutta

Ranskan Rivieralla ainakin 13 ihmistä on kuollut rankan sateen aiheuttamissa rajuissa tulvissa, pelastusviranomaiset vahvistivat sunnuntaiaamulla. Kuolleiden määrän pelätään edelleen kasvavan.

Antibesin lähellä olevan Brague-joen vallit murtuivat rannikolla raivonneen myrskyn aikana ja tulvavesi hyökyi lähialueelle. Kolme uhreista oli vanhainkodin asukkaita, jotka hukkuivat tulvaveden levitessä vanhainkodin alueelle Antibesin kaupungin lähellä.

Kolme ihmistä hukkui auton sisällä, kun he jäivät jumiin tulvaveden täyttämään ajotunneliin. Viisi ihmistä puolestaan hukkui, kun he olivat pysäköimässä autoaan katoksen alle.

Yksi uhreista hukkui kadulla Cannesin kaupungissa. Yksi ihminen löytyi kuolleena leirintäalueelta Antibesissä.

Cannesin kaupungin pormestarin Davis Lisnardin mukaan useita ihmisiä on pelastettu ja pelastustoimet ovat edelleen käynnissä. Hän kertoi, että tulva on muun muassa huuhtonut autoja mereen.

Nizzan ja Nantesin välinen jalkapallo-ottelu keskeytettiin rankkasateen takia lauantaina. Kuvassa mies juoksee stadionilta sateen suojaan.
Nizzan ja Nantesin välinen jalkapallo-ottelu keskeytettiin rankkasateen takia lauantaina. Kuvassa mies juoksee stadionilta sateen suojaan. (KUVA: ERIC GAILLARD)
Mainokset